Výdejní linka pro bufet nebo malou jídelnu. Provedení je možné s obsluhou viz obr. , nebo samoobslužné. Variabilní uspořádaní z jednotlivých komponentů, umožňuje přizpůsobit linku požadované kapacitě i prostoru.
Obr. Výdejní linka pro bufet nebo malou jídelnu s obsluhou.
Výdejní linka pro malou výrobní firmu, nebo administrativní centrum. Prostor je vybaven na výdej hotových jídel a přípravu minutkové kuchyně. Uspořádání s částečnou samoobsluhou usnadńuje průchod a obsluhu během obědové špičky.
Obr. Výdejní linka s obsluhou pro menší firmu nebo administrativní centrum
Výdejní samoobslužná linka pro středně velké kuchyňské provozy 200-300 jídel, navazující na výdej hotových a minutkových jídel. Dělený samoobslužný bufet, obsahující studenou i teplou část, uprostřed linky umožńuje odbavení zákazníků, kteří procházejí směrem k pokladně bez tvoření zbytečných front.
Kombinovaná výdejní linka se třemi výdejními místy pro hotová jídla a jedním místem minutkovým. Výdejní prostor navazuje na varnou část, ze které je jídlo transportováno ve vyhřívaných vanách. Provoz je kapacitně připraven na výdej 300-500 jídel. Navržená kapacita a skladba jídel je vhodná pro větší výrobní závod, nebo administrativní centrum. Při návrhu jsou zohledněny příchodové i odchodové koridory tak, aby se předcházelo tvoření front v nejvíce exponovaných míst. Kapacita pokladen je možno posilovat dle potřeby mobilními pokladnami. Součástí provozu může být integrovaná kantýna.